iProtoXi Advanced Engineering 2019 -messuilla

iProtoXi on näytteilleasettajana Advanced Engineering 2019 -messuilla Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 20 – 21.3.2019. Tervetuloa tutustumaan tuotteisiimme ja palveluihimme osastollemme 419.

Suunnittelemme ja valmistamme innovatiivisia, modulaarisia, vähävirtaisia ja viimeisintä teknologiaa hyödyntäviä IoT-ratkaisuja ja sensoreita sekä puettavia laitteita. Toteutamme myös pilvipalvelut IoT-alustoihimme tai yhdistämme ratkaisumme pilveenne ja digitalisoimme tuotteenne tai palvelunne. Tuotteistamme myös ideanne valmiiksi myytäväksi massavalmistettavaksi tuotteeksi tai palveluksi.

Advanced Engineering on teollisten ratkaisujen tapahtuma valmistavan teollisuuden tarpeisiin. Mielenkiintoisen näyttelyn sekä korkeatasoisen seminaarin yhdistelmä tarjoaa toimialojen ratkaisut liiketoiminnan päättäjille sekä tuotannosta ja tuotekehityksestä vastaaville henkilöille. Tapahtuman teemoina ovat mm. 3D, materiaalit ja teollisuus 4.0.

 

Share This