iProtoXin Strategiapäivä Kiimingissä Koitelin Residenssissä

iProtoXin henkilöstö ja omistajat kokoontuivat viettämään strategiapäivää liiketoiminnan kehittämisen sekä syksyisen virkistystapahtuman merkeissä. Aluksi Harri Valasma kertoi sijoittajan näkemyksensä miksi hän lähti mukaan ja ryhtyi yrityksen hallituksen puheenjohtajaksi. Strategian lisäksi keskustelun aiheena oli myös IoT yleisesti, mitä se on ja miten siitä kerrotaan ymmärrettävästi.  

U

Mölökyn strategiat

Yksi iltapäivän aktiviteeteista oli mölkky peli eli mölökkyturnaus kuten Oululaisittain äännetään. Karin toimiessa kirjurina pistelasku toimi varmuudella oikein. Heittoalustana toiminut ramppi vaati pelaajilta heittotekniikan hakua.

Voittajan on helppo hymyillä

Kisa oli yllättävän tasainen ja moni pääsi yhden heiton päähän 50 pisteestä. Toki tähän saattoi vaikuttaa Heikin ehdottamat helpotetut säännöt ilman tippumisvaaraa. Tällä kertaa Ville suoritti onnistuneen heiton ensimmäisenä. Janne välitti vilpittömät onnittelut kanssakisaajien puolesta.

Sillä välin...

..Jouko ja Ari konkareina käyvät tarkistamassa paljun lämmitystekniikan.

Lisää lämpöä...

Kimmo, Vesa ja Ville nautiskelee paljun lämmöstä muiden vielä kerätessä rohkeutta kunnon löylyn heittoon.

Kyllä se hymy hyytyy vielä kun laitetaan lisää pökköä pesään“, Jaakko tuumii.

Kiitokset onnistuneesta tapahtumasta järjestelyistä vastanneelle Pirjolle ja yhteistyökumppaneille: Koitelin Residenssi ((http://residenssi.com/) ja Oskarin Kellari (https://www.oskarinkellari.com/).